Gewoon Gelukkig Zijn

De weg naar jezelf

In deze masterclass ontdek je hoe je om kunt gaan met uitdagingen en hoe je in moeilijke momenten rust en kalmte kunt vinden. Je duikt diep in de redenen achter je gedrag en waarom je doet wat je doet.

Elk van ons is op een unieke manier “bedraad.” Als je begrijpt waarom je doet wat je doet, ontdek je de sleutels naar jezelf en kun je met meer zelfvertrouwen en rust in het leven staan.

Het kan best confronterend zijn, maar zodra je begrijpt wie je bent en waarom je handelt zoals je doet, kun je groeien naar een plek van innerlijke kracht en zelfacceptatie.

Iedereen is uniek. Door te ontdekken wat jou vreugde brengt, kun je een strategie ontwikkelen om op je eigen pad te lopen.

Stel je voor dat je iedere dag begint met een gevoel van rust, wetende dat je op het juiste pad bent.

JA, IK WIL << KLIK HIER

LIVE via ZOOM | JUNI 5 – 12 – 19, 2024 | 19:00 t/m 20:30
Alle sessies worden opgenomen en zijn terug te kijken!

Dit is geen gewone feelgood-opleving, dit is een leuke en spontane online masterclass die je emoties prikkelt en jouw leven kan veranderen.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Buitengewone veranderingen wachten op je.

Stel je voor dat het woord ‘onmogelijk’ niet langer in je woordenboek staat. Je leven kan volledig transformeren:

 • Je begint elke dag met rust en liefde.
 • Je relatie is gevuld met passie en begrip.
 • Je maakt keuzes die je gelukkig maken.
 • Je overwint elke uitdaging of obstakel met vertrouwen.
 • Je bent omringd door de beste vrienden en familieleden die je ooit kon wensen.

Al deze veranderingen, omdat jij de regie hebt genomen over jouw leven.

Jij weet rust te vinden in momenten waar je het voorheen niet kon, omdat je beseft dat jouw beslissingen je lot bepalen.

En dit alles kan klinken als fantasie… maar dit is hoe je leven eruit kan zien als jij ervoor kiest om gewoon helemaal jezelf te zijn. Deze kracht zit in ons ALLEMAAL.

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN << KLIK HIER

Wat kun je verwachten?

Als je dapper genoeg bent om de weg naar jezelf te bewandelen, dan luister goed.

Heb je ooit stilgestaan bij wat je ECHT gelukkig maakt?

In een wereld waarin je vaak wordt meegesleept door de verwachtingen van anderen, kan het moeilijk zijn om jezelf te zijn en vreugde te vinden. Misschien vraag je je af of je op de juiste weg bent, of voel je je gevangen in een dagelijkse routine zonder richting of betekenis.

Tijdens mijn theatertour ontmoette ik veel mensen die droomden van meer vreugde, rust, en de vrijheid om gewoon zichzelf te zijn. Stel je voor dat je elke dag begint met een gevoel van rust, vreugde en voldoening.

Dat je gewoon de vrijheid hebt om jezelf te zijn, zonder de constante druk van anderen.

Daarom bied ik nu de exclusieve try-out: Gewoon Gelukkig Zijn- de weg naar jezelf aan, om jou te helpen je pad naar geluk te vinden.

Maar ik moet je waarschuwen…

Waarschuwing: Geen Weg Terug

Als je eenmaal deze weg inslaat, is er geen terugweg. Je zult:

 • Jezelf zijn: In een wereld vol verwachtingen.
 • Obstakels overwinnen: Gebruik elke uitdaging als een kans om je doelen te bereiken.
 • Je verhaal herschrijven: Verander je gedachten en creëer rust en motivatie.
 • Persoonlijke groei: Ervaar groei op persoonlijk, financieel, fysiek en mentaal niveau.
 • Diepe verbinding: Maak deel uit van een groep mensen die elkaar steunen op hun weg naar geluk.

Dit is wat de try-out: Gewoon Gelukkig Zijn je zal bieden. Je zult ontdekken hoe je elke beperking kan doorbreken en elke uitdaging kan overwinnen.

Een kans om de rust te bereiken die je nodig hebt om het leven te leiden dat echt bij jou past.

Ben jij er klaar voor?

De grote vraag is: ben jij er klaar voor? Meld je nu aan voor deze exclusieve try-out en ontdek hoe jij je leven kunt transformeren. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

JA IK WIL, KLIK HIER

Wat leer je?

Je leert:

 • Emoties onder controle houden: Ontdek manieren om je emoties te begrijpen en te beheersen, zodat je zelfs in de meest uitdagende situaties rustig en kalm kunt blijven.
 • Gewoon jezelf zijn: Leer technieken om in een prachtige gemoedstoestand te leven, waardoor je obstakels kunt overwinnen en jezelf kunt blijven in een wereld vol verwachtingen.
 • Stress verminderen: Verken manieren om stress en spanning te verminderen, waardoor je meer rust en innerlijke balans in je dagelijks leven kunt ervaren.
 • Persoonlijke groei: Krijg praktische strategieën voor zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling, zodat je de vrijheid voelt om jezelf te zijn zonder oordeel of beperking.
 • Ondersteunende gemeenschap: Maak contact met een groep gelijkgestemden die elkaar steunen op hun pad naar geluk. Hier kun je diepgaande verbindingen aangaan die je kracht geven en inspireren.


Deze masterclass geeft je de tools en technieken om je leven te transformeren naar een plek van rust en vreugde. Als je op zoek bent naar een manier om jezelf te zijn en geluk te vinden, dan is dit de kans om je pad te herontdekken. Doe mee en ontdek hoe je elke dag gelukkig kunt zijn, met de steun van een gemeenschap die je begrijpt.

Wat zeggen anderen over Daan?

Gratis annulering binnen 5 dagen

Weet je niet zeker of dit iets voor jou is? Geen probleem. We bieden een gratis annulering binnen 5 dagen na inschrijving, zodat je zonder zorgen je keuze kunt maken.

Schrijf je nu in!

Ben je klaar voor een leven waarin je gelukkig bent en jezelf kunt zijn? Doe mee aan mijn masterclass en ontdek hoe je je dromen kunt verwezenlijken. Klik nu op de link hieronder om je aan te melden voor de try-out met de speciale korting. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

KLIK HIER <

Sluit je aan bij de groep van Daan

Masterclass: Gewoon Gelukkig Zijn

LIVE via ZOOM | JUNI 5 – 12 – 19, 2024 | 19:00 t/m 20:30
Terugkijken is mogelijk

Begin jouw pad met Daan & vind rust in jouw leven

TICKET ALGEMEEN

 • Toegang tot de ZOOM-room 5 – 12 – 19  JUNI
  • Ervaar het dagelijkse gevoel van vreugde en voldoening. De vrijheid om gewoon jezelf te zijn. Krijg de tools, strategieën en psychologie om op jouw pad te blijven in de wereld van nu.
 • Exclusieve Facebook Community
  • Verbind met gelijkgestemden die elkaar steunen op hun pad naar geluk.
 • Reflectie sessie
  • Houd je momentum gaande met deze reflectie sessie. Alleen lopen op je pad kan nieuw en oncomfortabel zijn, je komt nieuwe uitdagingen tegen. Grijp deze kans om je laatste vragen te stellen.
Ticket prijs:
Krijg NU een ticket voor slechts €147,00 < klik hier

TICKET VIP

 • 3 EEN-op-EEN coaching sessies met Daan (TWV €450)
  • Krijg individueel advies van Daan om jouw persoonlijke uitdagingen te overwinnen.
 • Toegang tot de ZOOM-room 5 – 12 – 19  JUNI
  • Ervaar het dagelijkse gevoel van vreugde en voldoening. De vrijheid om gewoon jezelf te zijn. Krijg de tools, strategieën en psychologie om op jouw pad te blijven in de wereld van nu.
 • Exclusieve Facebook Community
  • Verbind met gelijkgestemden die elkaar steunen op hun pad naar geluk.
 • Reflectie sessie
  • Houd je momentum gaande met deze reflectie sessie. Alleen lopen op je pad kan nieuw en oncomfortabel zijn, je komt nieuwe uitdagingen tegen. Grijp deze kans om je laatste vragen te stellen.
Ticket prijs:
Krijg NU een ticket voor slechts €447,00 < klik hier

Gratis annulering binnen 5 dagen

Weet je niet zeker of dit iets voor jou is? Geen probleem. We bieden een gratis annulering binnen 5 dagen na inschrijving, zodat je zonder zorgen je keuze kunt maken.

Schrijf je nu in!

Ben je klaar voor een leven waarin je gelukkig bent en jezelf kunt zijn? Klik nu op de link om je aan te melden voor de masterclass. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

KLIK HIER 🙂

Wat zeggen anderen

“Sinds ik bij je coaching volg heb ik al veel mooie nieuwe inzichten mogen krijgen. Mijn vertrouwen wist je te winnen door het voelen van je oprechtheid, het delen van je eigen ervaringen en spiegels en het stellen van de juiste vragen in het moment en met af en toe wat humor tussendoor om het luchtig te houden durf ik me inmiddels kwetsbaarder dan ooit bij je op te stellen waardoor je me laat inzien hoe belangrijk het is toch te luisteren naar mijn gevoel, en het aanpakken van de oorzaak ipv de gevolgen... Wanneer ik het gesprek toch weer eens een richting probeer op te duwen, maar het totaal anders gaat, spiegel je met een glimlach terug dat verwachtingen alleen maar teleurstelling geven... En dan kan ik niet anders dan je daar gelijk in geven. Daan je bent echt een top coach met een hart van 💛.”
Mariska
“Mijn traject met Daan Is en was een bijzondere reis naar binnen. Waarbij mijn rugzak (achteraf gezien)nog erg vol zat, ook al dacht ik van niet. Samen stapten wij in dit vliegtuig. Mij mijzelf als piloot en Daan als co- piloot. Want je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Onderweg veel turbulentie, noodweer gehad. Daar was de co- piloot weer om het stuur recht vast te houden. En mij te laten vliegen naar andere ervaringen, mindset. En lekker ver uit mijn comfort zone komen. En om weer verbinding te maken tussen je hoofd en je hart. Onderweg mocht en kon ik veel bagage loslaten. Tijdens deze reis krijg je honger naar meer en ben ik van vullen naar voeden gegaan. Als je begint aan deze reis dan landt je niet, je blijft doorgaan. Komt nieuwe patronen tegen. Al vlieg ik nu wat boven rustiger vaarwater. Met dank aan mijn co- piloot”
Hedwig
''Sinds ik bij Daan coaching volg heb ik mezelf teruggevonden. Ik was mezelf verloren in de wereld om me heen. Moeite om rust te vinden in mijn dagelijkse leven. Daan maakte me bewust van hoe belangrijk het is om gewoon jezelf te zijn. Om gewoon te doen wat goed voelt. In momenten van keuze wordt je lot bepaalt zei Daan telkens. In het begin vond ik dat moeilijk maar nu begrijp ik al te goed wat hij bedoelt. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk. Iets wat ik voorheen nooit bewust besefte. Dankjewel Daan.''
Niels
“Bijna een jaar geleden begon onze reis samen. Ik zat in een diep dal En we gingen samen omhoog klimmen. Wat een jaar is het geweest en wat heb ik veel mogen leren. Het begin verliep stroef, maar jij bleef aan mijn zijde staan, hoorde en zag mij en toonde oprecht interesse, waardoor ik jou steeds meer ging vertrouwen en open kaart durfde te spelen. Als ik vastliep tijdens de gesprekken of de emoties de overhand namen, gooide jij er wat humor in. Maakte het luchtig en zorgde voor meer rust bij mij! Je stelt de juiste vragen waardoor we steeds dieper gingen en ik achter dingen kwam, die ik niet hard verwacht. Maar waardoor ik wel weer stappen kon maken en verder kon. Soms waren je spiegels hard, maar zo nodig en dat heeft er mede voor gezorgd waar ik nu sta. Je hebt me laten inzien dat hoe diep het dal ook is, er altijd licht is aan het eind van de tunnel! Mijn vonkje is weer vuur geworden 🔥! Daan je bent een topper en hebt een hart van goud!”
Wendy